Onderstal Uitvaartzorg
 06 - 290 249 10

Overlijden

Wat te doen bij een overlijden?


  • Neem contact op met uw huisarts of huisartsenpost. De arts verstrekt een verklaring van overlijden, welke nodig is voor de aangifte van overlijden. Bij overlijden in een ziekenhuis of verpleeghuis wordt de verklaring van overlijden door de behandelend arts verstrekt.
  • Neem contact op met degenen die zeker direct over het overlijden geïnformeerd moeten worden.
  • Hierna belt u Onderstal Uitvaartzorg; 06-29024910. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.


Wij maken een afspraak met u om langs te komen om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij zullen u een aantal korte vragen stellen en met u het tijdstip afstemmen waarop wij bij u thuis komen. Dit kan direct, maar ook op een later tijdstip. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u eerst graag met elkaar afscheid wil nemen van uw dierbare, voordat er van alles geregeld en besproken moet worden.

Wilt u zelf alvast met de laatste verzorging beginnen, dan kan dit uiteraard. Wanneer u hier liever nog even mee wilt wachten, dit samen met ons wilt doen of volledig aan ons wilt overlaten, dan is dit uiteraard ook prima.

Alles wat wij, samen met u, regelen, zullen wij doen naar wens van uw dierbare en/of familie/nabestaanden. Wij kunnen u in alles adviseren, maar uiteindelijk bent u degene die de beslissing maakt.


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info